dikke-deur-kast

Een op maat gemaakte kast. In de deur is ruimte voor gereedschappen en kleine potjes. De kast is uit elementen opgebouwd omdat hij anders niet vervaardigd en geplaatst kon worden.

terug naar overzicht interieur >>

One Comment

  1. Als knutselaar ben ik blij met mijn materiaal. Ik ben niet supernetjes en dat brak me op. Al die losse onderdelen: verfpotjes, kwasten, penselen, zagen , linorollers etc. Ik verloor het overzicht, werd slordig, verf droogde uit, messen en scharen raakten weg. Dat kostte me mijn goede humeur en … geld. Het was vervelend.
    Deze drie -dubbele kast bleek een uitkomst.
    Alles heeft een eigen plaats. Het is uit het zicht en dat betekent meer woon-en werkruimte, meer woon- en werkgenot.

    voor de overdaad aan losse onderdelen in mijn atelier annex woonruimte.

Laat een reactie achter